FritZz: Voor 1 dag ben ik boer

is een interactieve voorstelling voor 3+. Deze voorstelling zal live voorzien worden van zang, piano en gitaarspel.

Tante Riet moet voor dringende zaken de boerderij achterlaten, waarna zij FritZz vraagt voor één dag op de boerderij te passen. Dat wil FritZz wel, want een boer zijn is zo'n beetje FritZz zijn grootste droom! Kippen voeren, koeien melken, tractor rijden en (bah) poepscheppen.
BOEK NU 


Sinterklaas feest met FritZz

Elk jaar komt Sinterklaas weer naar Nederland. Met heel veel pieten, gezelligheid en een cadeau voor ieder kind! Maar wanneer Sinterklaas jarig is word hij zelf vaak vergeten. Soms een mooie tekening, een wortel voor het paard, maar waarom geen cadeau?

FritZz en Klunspiet hebben daar wat op bedacht. Samen met de jongens en meisjes in de zaal verzinnen zij een leuk cadeau voor Sinterklaas. Als dat maar goed gaat.
BOEK NU


Sint & FritZz                                                      
Sint en FritZz is een online kinderprogramma met nostalgische invloeden.
Omtrent het sinterklaasfeest zullen er in de afleveringen leuke gesprekjes plaatsvinden tussen de Sint en FritZz. Ze zullen van alles bespreken en meemaken. Ook doen ze leuke wedstrijdjes en geven ze leuke sint gerelateerde tips voor thuis. Uiteraard word er ook heerlijk gezongen met de bekendste sinterklaasliedjes.
Meer info (Afleveringen)


FritZz kinderband

Later meer informatie.