Welkom op de website van FritZz. FritZz is een jeugdpresentator met eigen liedjes en videoclips voor kids! Met zijn eigen liedjesshows, voorstellingen en kinderband reist hij door heel Nederland.

Blijf op de hoogte en like FritZz op Facebook. Bekijk zijn vlogs, nieuwe liedjes en kijk wanneer FritZz bij jou in de buurt is voor een leuk optreden.

Tip'. Zoekt u een jeugdpresentator voor uw evenement, beurs, programma of ander gelegenheid? FritZz denkt graag mee!


Sint & FritZz

Binnenkort gaan we 5 afleveringen opnemen van een nieuwe serie: Sint & FritZz.  In Sint & FritZz zullen we steeds leuke verhalen hebben over het sinterklaasfeest. Maar ook wat de sint nu weer heeft meegemaakt. We gaan kruidnoten bakken, leren meer over Nederland en zingen natuurlijk de leukste sinterklaasliedjes onder begeleiding van een live pianist. Kijk jij mee? Van 1 t/m 5 december elke dag een nieuwe aflevering op YouTube.  Houd de site, Facebook en YouTube goed in de gaten.  Niks missen? Klik hier om je vast te abonneren op ons kanaal. 

Lees meer »

Een nieuwe site!

Een eigen website, dat werd tijd! Op deze website kun je op de hoogte blijven van alle in's en out's rond FritZz. Verder kan je zijn vlogs bekijken, liedjes luisteren en wie weet komt FritZz binnenkort wel bij jou langs. FritZz is een product en act van Meoproducties. En om het overzichtelijk te houden kunt u alles op 1 site vinden. www.meoproducties.nl

Lees meer »

FritZz in het theater

'FritZz: Voor 1 dag ben ik boer' is een interactieve voorstelling voor 4+. Deze voorstelling zal live voorzien worden van zang, piano en gitaarspel.

Lees meer »